Consell de Cent 335. Barcelona +34 935 286 002

LaHistoria

¿Por què 2254?

2254 són els quilòmetres que separen, per carretera, Palerm de Barcelona i representen el recorregut vital del seu propietari, el Xef Nuncio Cona.

Les receptes dels seus plats i la seva matèria primera, són un constant homenatge a aquest recorregut per terres de la costa mediterrània italiana, francesa i catalana reinterpretada per Nuncio Cona.

El restaurant està ple d’al·legories a la memòria del seu fundador, als seus valors i, sobretot, a la seva experiència vital.


2254 és un homenatge a l’esforç i al coratge dels que lluiten constantment a la recerca de la felicitat.


NuncioCona

el chef

2254 són els quilòmetres que separen, per carretera, Palerm de Barcelona i representen el recorregut vital del seu propietari, el Xef Nuncio Cona. Nuncio va realitzar, des de Palerm, un viatge en vespa passant per França fins arribar a Catalunya. Durant la travessia, es va trobar amb Pep Nogué a l’escola Bellart i va decidir posar en pràctica les tècniques apreses. Les receptes dels seus plats i la seva matèria primera, són un homenatge a aquest recorregut per terres de la costa mediterrània italiana, francesa i catalana reinterpretada per Nuncio Cona.


Carta

Las ostras
Ibéricos y Quesos
Ensalada, Pasta y Arroz
Las Clásicas
Tapas de autor
Postres
Tapes2254

 
 

Contacte

2254 Restaurant
     Consell de Cent 335. Barcelona

     935 286 002

     info@2254restaurant.com