Reservation
Consell de Cent 335. Barcelona Lunes a Sábado 13:00-16:00 y 19:00-23:30 | Domingo 19:00-23:30 +34 93 528 60 02

Nuncio Cona

el xef

Facebook Nuncio Cona Instagram Nuncio Cona

2254 són els quilòmetres que separen, per carretera, Palerm de Barcelona i representen el recorregut vital del seu propietari, el Xef Nuncio Cona. Nuncio va realitzar, des de Palerm, un viatge en vespa passant per França fins arribar a Catalunya. Durant la travessia, es va trobar amb Pep Nogué a l’escola Bellart i va decidir posar en pràctica les tècniques apreses. Les receptes dels seus plats i la seva matèria primera, són un homenatge a aquest recorregut per terres de la costa mediterrània italiana, francesa i catalana reinterpretada per Nuncio Cona.

Nuncio Cona 2254 Restaurant eixample

Pep Nogué 2254 restaurant eixample

Pep Nogué

l’inquiet cuiner

Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant. Sí, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, recuperar i divulgar els productes i varietats perdudes de la nostra casa, l’escriptura de llibres i d’articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d’aspectes relacionats amb la gastronomia catalana. Incansable i gran coneixedor de la cuina i dels productes artesans d’aquest país, Pep col·labora habitualment amb la revista Cuina, i en diversos mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio al Suplement o TV3, al programa Divendres. Així mateix, ha publicat una quinzena de llibres de cuina que li permeten crear conceptes nous. Com és el cas d’aquesta carta que, al costat de Nuncio, ha buscat i provat, diferents productes i elements per a conjugar-los en aquesta proposta, cada vegada més personal i intransferible.


EAquesta carta tan especial mai s’acabarà, entraran propostes i sortiran plats. La nostra intenció és sorprendre amb una carta plena de noves experiències, una carta que us farà viatjar al voltant de 2254 quilòmetres. Serà un diàleg de productes, tècniques i performances gastronòmiques. Així, us proposem un viatge singular on descobrireu els sabors i aromes de la Mediterrània, que fusionats, seran un delit per al vostre paladar. Cada plat serà una combinació única del caràcter, els gustos i els productes de les diferents terres i mars que anireu trobant al llarg del nostre viatge. Visitareu llocs especials, com mai abans ho havíeu fet, a través de cada mossegada.

Bon viatge!